Wilt u overnachten in Alkmaar ?

Dan kunt u 'Slapen bij Hofman'
 

In het bruisende centrum van Alkmaar ligt aan het kerkplein Bar Restaurant Hofman.
In ons mooie pand, met uitzicht op de grote kerk, bieden wij een Slapen bij Hofman aan. Voor een toeristisch bezoek aan Alkmaar is Hofman een perfect vertrekpunt voor het verkennen van de stad met de bekende kaasmarkt, diverse musea, theater en gezellige winkelstraatjes.
Niet voor niets is Alkmaar één van de mooiste winkelsteden van Nederland.
Onze kamer is sfeervol ingericht en is voorzien van een stortdouche, flatscreen TV, mini bar en er is gratis internet.Prijs | Arrangementen
Kamertarief: € 95,00 per nacht, exclusief € 2,30 toeristenbelasting, per persoon
Algemeen: Check-in vanaf 14:00 uur, check-out 11:00 uur.
Het ontbijt wordt vanaf 9.30 uur geserveerd in het beneden gelegen Bar Restaurant Hofman.

Voor informatie kunt u mailen: reserveringen@hofman-alkmaar.nl


Parkeren
In de nabijheid van Slapen Bij Hofman vindt u enkele parkeergarages, waarvan er één (De Vest) direct onder het TAQA Theater de Vest gelegen is. Ook parkeergarages Grote Kerk en Kanaalschiereiland zijn heel dichtbij. U vindt de garages door te navigeren op de volgende adressen:

Parkeergarage De Vest
Paardenmarkt, 1811 KG Alkmaar

Parkeergarage Kanaalschiereiland
Mallegatsplein 1, 1811 AG Alkmaar


De parkeergarages in Alkmaar zijn over het algemeen 24 uur per dag geopend. Op straat geldt betaald parkeren tot 21.00 uur. Er geldt echter een maiximal parkeertijd van 2 uur. Kijk op de website van de gemeente Alkmaar voor de actuele parkeertarieven. 

Het centrum van Alkmaar is afgesloten voor voertuigen, u kunt het centrum alleen binnen de laad- en lostijden betreden. Maandag tot zaterdag van 07:00 tot 11:00 uur (vrijdag tot 10:00 uur) en op zondag van 17:00 tot 19:30 uur is het stadscentrum volledig gesloten.