Over ons

Over ons

Bar Restaurant Hofman
Kerkplein 7
1811 KL Alkmaar
072 58 23 612
reserveringen@hofman-alkmaar.nl

“Bar Restaurant Hofman onderscheidt zich door de gastvrijheid, oogstrelende gerechten en mooie wijnen. Een topper”.

Shared Dining

Bar Restaurant Hofman is gelegen aan de voet van de Grote Sint Laurenskerk in het bruisende centrum van Alkmaar. Kom langs voor een goed ontbijt, lunch, borrel of heerlijk diner.
Het unieke van Hofman is natuurlijk het Shared Dining- concept. Gerechten van tussenformaat die de gast met het gezelschap kan delen. Zo heeft de gast de gelegenheid om van veel verschillende gerechten te genieten.
Uiteraard adviseren de medewerkers bij het maken van de keuzes. Bijbestellen kan altijd. Daarbij bieden we tevens een mooi scala aan wijnen ter begeleiding van de gerechten.

Kissed By Air van de ‘dubbel – doel – koe’

In de open keuken van Hofman bevindt zich een een Dry Aged Rijpingskast. Hierin rijpen we prachtig Hollands rundvlees 3 weken aan droge lucht. Deze Dubbel-doel-koeien gaven ons eerst melk en werden tot op hun oude dag goed verzorgd. Met als resultaat duurzaam en mooi dooraderd vlees dat heerlijk mals is en intens van smaak. Het vlees wordt bereid op de houtskool BBQ.

Slapen bij Hofman

Hofman is niet alleen restaurant, je kunt er ook overnachten. Hotel Hofman heeft slechts één kamer, maar wat voor één! De prachtig ingerichte verdieping boven het restaurant biedt een weergaloos uitzicht op de beroemde Alkmaarse Grote Kerk. Dat is nog eens wakker worden!

 Meer info