Over ons

Over ons

Bar Restaurant Hofman
Kerkplein 7
1811 KL Alkmaar
T: 072 58 23 612
M: info@hofman-alkmaar.nl

“Bar Restaurant Hofman onderscheidt zich door de gastvrijheid, oogstrelende gerechten en mooie wijnen. Een topper”.

Shared Dining

Bar Restaurant Hofman is gelegen aan de voet van de Grote Sint Laurenskerk in het bruisende centrum van Alkmaar. Kom langs voor een goed ontbijt, lunch, borrel of heerlijk diner.
Het unieke van Hofman is natuurlijk het aanbod van Shared Dining gerechten. Gerechten van tussenformaat die de gast met het gezelschap kan delen. Dit bieden we de hele dag door, zowel tijdens de lunch als tijdens het diner.
Uiteraard adviseren de medewerkers bij het maken van de keuzes. Bijbestellen kan altijd. Daarbij bieden we tevens een mooi scala aan wijnen ter begeleiding van de gerechten.

Zie hier onze dinerkaart . Daarnaast bieden we een uitgebreide lunch- , borrel- , dessert- en wijnkaart. Via de menunavigatie treft u de menukaarten. Deze worden ook in Engels en Duits aangeboden.

Klik hier om te reserveren

Slapen bij Hofman

Hofman is niet alleen restaurant, je kunt er ook overnachten. Hotel Hofman heeft slechts één kamer, maar wat voor één! De prachtig ingerichte verdieping boven het restaurant biedt een weergaloos uitzicht op de beroemde Alkmaarse Grote Kerk. Dat is nog eens wakker worden!

Meer info
Hguguy
Menukaart
Menukaart
Shared Dining Box
Sweeties
Debby en Louisa
Hofman
Restaurant Hofman
Terras Foto Misset
Contact

Bar Restaurant Hofman
Kerkplein 7
1811 KL Alkmaar
072 58 23 612
info@hofman-alkmaar.nl

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 - 00:00
Keuken open vanaf 10.00

Social media
© Bar Restaurant Hofman - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap